OYOY Living Design hurmaa ajattomalla designilla

Tervetuloa tutustumaan Säteen blogiin! Täällä kirjoitamme sisustukseen liittyvistä ajankohtaisista asioista, esittelemme liikkeen tuotemerkkejä ja kerromme muutenkin kuulumisia. Tuotemerkkien historia ja tarinat ovat aina mielenkiintoisia. Me haluamme tietää, mitä tuotemerkkiemme taustalta löytyy. Toivottavasti tämä kiinnostaa sinuakin! Ensimmäisenä haluamme kertoa sinulle merkistä nimeltä OYOY Living Design.

Blogi

01.10.2020
OYOY Living Design hurmaa ajattomalla designilla

 

 

Tanskalainen suunnittelija Lotta Fynboe perusti OYOY Living Design merkin vuonna 2012. Nimen OYOY takana ovat tanskalaiset lentokoneet. Nimittäin vuodesta 1929 lähtien niissä on ollut kirjaimet O ja Y. Näin joka puolella maailmaa kirjainyhdistelmä OY tuo mieleen Tanskan, joka on Lotalle tärkeä inspiraation lähde. Omat lapsuusmuistot yhdistyvät perinteiseen tanskalaiseen suunnitteluun.

 

 

OYOY Living Designin valikoimaan kuuluu kestäviä tuotteita koko kotiin. Designiltaa niissä on klassinen skandinaavinen muotokieli. Ne ovat ajattomia ja yksinkertaisia. Niistä löytyy Tuotteita keittiöön, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen ja säilytykseen.  OYOY:lta löytyy myös ihanat tekstiilit: tyynyjä, torkkupeittoja ja mattoja. Värit ovat leikkisiä ja niissä on mielenkiintoisia yhdistelmiä. Tuotteet ovat laadukkaita, joten nämä sopivat erityisesti pitkää käyttöikää ja ajattomuutta arvostaville asiakkaille. Näihin tuotteisiin ei kyllästy heti! 


OYOY eräs suosituimmista tuoteryhmistä nykyään on 2014 esitelty OYOY Mini. OYOY Mini on perheen pienimmille suunniteltu mallisto. Mallisto sisältää kaikkea tarpeellista lasten huoneeseen. Tekstiileissä käytetään ajatonta designia ja maanläheisiä värejä. Lelut ja pehmoeläimet on tehty laadukkaista materiaaleista. Ainakin Säteessä OYOY:n lasten tuotteet ovat saaneet suurta suosiota!

Erityisen paljon pidämme OYOY:n ruokailualustoista. Ne ovat paksuhkoa silikonia ja pysyvät hyvin paikoillaan. Kuviot ovat leikkisiä ja varmasti lasten mieleen. Samoin luonnonkumista valmistetut purulelut ovat loistavia vauvojen tuotteita. 

 

Olemme todella iloisia siitä, että OYOY Living Design osa osa Säteen valikoimaa. Tällä hetkellä meiltä löytyviä tuotteita pääset selaamaan täältä "LISÄÄ LINKKI"