Sisustustyynyjen syksy 2020

Syksyn 2020 tyynyissä hehkuvat ruskean eri sävyt ja pehmeä roosa. Tai kokeilisitko syvän sinisiä tai harmaita ryyditettynä yhdellä värikkäällä tyynyllä. Joka tapauksessa syksyn tullen olohuoneen sohvatyynyt pukeutuvat pehmeisiin ja syviin värisävyihin.

Blogi

03.09.2020
Sisustustyynyjen syksy 2020

Syksy on taas täällä! Sen tulon aistii aamuisin, kun ilma on vähän kosteampaa ja viileämpää auringonpaisteesta huolimatta. Sisustuksessa kesän vaihtuminen syksyyn tarkoittaa sitä, että kesäisistä kuoseista ja kirkkaista väreistä siirrytään pehmeämpiin ja syvempiin sävyihin.

Boel & Janin syksy 2020 tuo tullessaan monia ruskean eri sävyjä, pehmeää roosaa, syvää burgundinpunaista. Nämä värit sopivat erinomaisesti yleisilmeeltään vaaleaan ja harmaaseen sisustukseen. Vaalea sohva saa pehmeän lämpimän ilmeen esimerkiksi käyttämällä samettityynyjä punaisen murretuissa sävyissä.

Tänä syksynä näkyy paljon myös sinisen tummia sävyjä. Tummat sävyt sopivat erinomaisesti vaalean beigen ja hiekanruskean kanssa. 

Monilla on kotona paljon tyynyjä harmaan eri sävyissä. Harmaa sopii aina kaikkiin vuodenaikoihin. Siitä ei tarvitse luopua näin syksylläkään. Vaaleat harmaat voi vaihtaa hieman tummempiin sävyihin. Jotta kokonaisuudesta ei tulisi liian lattea, voit laittaa piristykseksi vaikkapa hehkuvan sinapinkeltaisen kuviotyynyn. Tumma keltainen on syksyn väri!

Erilaisia tekstuureja ja materiaaleja yhdistelemässä, saat luotua mielenkiintoisia yksityiskohtia. Syksyyn 2020 kuulua myös nahka, esimerkiksi Boel & Jan York tyynynpäällinen on ihanaa pehmeää ruskeaa keinonahkaa. Se on kiva yhdistää vaikkapa kuviollisen ja yksivärisen tyynyn kanssa. Pehmeä sametti, nahka ja sormenpäissä tuntuva brodeerattu pinta tyynyssä houkuttavat koskettamaan. Kannattaa olla rohkea ja yhdistää eri materiaaleja, värejä ja kokoja tyynyissä! 

Seuraavassa blogissa tutustutaan boho -tyylisiin sisustustyynyihin! Niitä löytyy mm. Madam Stoltzin ja Bloomingville valikoimista.