Inredningskuddarna hösten 2020

Hösten 2020 ser vi mycket kuddar och kuddfodral i rostiga bruna och rosa toner. Detaljer går mycket från mörkblått och grått kombinerat med enfärgade kuddar. Vilken färg du än gillar så kommer soffkuddarna i höst gå i mjuka och djupa färgtoner.

Säde

03.09.2020
Inredningskuddarna hösten 2020

Hösten är här igen! Man känner det genast på morgonen när luften är lite fuktigare och kyligare trots att solen skiner. På inredningsfronten betyder det att vi gärna byter ut våra färgglada sommarkuddfodral till höstens lite mera mjuka och djupare färger. 

Boel & Jans höst 2020 bjuder på många olika bruna toner, mjukt rosa och djupa lila och burgundifärger. Alla dessa färger är lätta att kombinera med en annars ljus och grå inredning. En ljus soffa får ett varmare intryck om du t.ex. kombinerar den med ett kuddfodral i sammet,i en mörkröd färg. 

I höst kommer det också textilier i mörkblått. Mörka färger passar fint ihop med en annars beige och sandbrun inredning. 

Idag har många kuddfodral i många olika gråa färger. Grått fungerar året om och man behöver inte byta dem bara för att det blir höst. Ljusa gråa kan du byta till lite mörkare färger. För att hela intrycket inte ska bli för platt, pröva kombinera dina gråa fodral med t.ex ett senapsgult kuddfodral med mönster. Senapsgult är höstens färg!

Med olika texturer och material skapar du en intressant helhet. I höst ser vi också läder, t.ex. Boel & Jans York kuddfodral kommer i en vacker mjuk brun färg i konstläder. Den kan lätt kombineras med både ett mönstrat eller enfärgat fodral. Mjuk sammet, läder och broderade kuddfodral lockar alltid till beröring. Det lönar sig att våga pröva på och kombinera olika material, färger och storlekar. Friskt vågat, hälften vunnet! 

I nästa blogginlägg om kuddfodral och kuddar ska vi fokusera mera på den populära boho-trenden. De kommer bl.a från Madam Stoltz och Bloomingville.