OYOY Living Design charmar oss med tidlös design

Välkomna till Sädes blogg! Här kommer vi skriva inlägg om allt som berör inredning, vi kommer presentera våra leverantörer samt berätta om andra aktuella saker som händer runt omkring oss. Leverantörernas och varumärkens historia är något vi själva tycker är intressant, och hoppas ni också gillar att gå en inblick i det. Först ut är danska OYOY Living Design.<br />

Säde

01.10.2020
OYOY Living Design charmar oss med tidlös design

OYOY Living Design grundades år 2012 av danska designern Lotta Fynboe. Designen är klassisk, funktionell och tidlös med unika detaljer och intressanta färgkombinationer. Lotta inspireras av hennes barndomsminnen och traditionell dansk design.
Namnet OYOY är inspirerat av bokstäverna O och Y som sedan 1929 har stått på alla danska flygplan. Var man än befinner sig i världen så kan man ändå känna närheten till Danmark. Detta är något Lotta ville ta fasta på och därifrån föddes namnet OYOY Living Design.

 

Till OYOYs kollektioner hör hållbara produkter i skandinavisk design till hela hemmet, allt från köksredskap till sängkläder, badrum och förvaring. För att inte glömma alla härliga textilier i form av kuddar, plädar och mattor. Färgerna är lekfulla och designen enkel men tidlös. Det här är produkter av hög kvalitet du skaffar till ditt hem som du vill titta på en längre tid, inget du tröttnar på efter en säsong. Fokus ligger på att skapa en funktionell design med fokus på enkla men oväntade detaljer.


I höstkollektionen 2014 introducerades en ny produktserie, nämligen OYOY Mini, vi på Säde är väldigt glada över just det. Barnprodukterna från OYOY Mini har nämligen blivit några av våra favoriter inne i butiken. Produkterna kommer i härliga naturnära färger och är i bra kvalitet! Speciellt gillar vi koalan Anton, bordsunderläggen i naturliga färger med lekfulla motiv i silikon samt bitleksakerna i form av pandor som kommer i en vacker presentförpackning.


Vi är glada och tacksamma över att få jobba med just OYOY och att kunna erbjuda er alla deras produkter! Du hittar alla OYOY Living Designs produkter här.