Välkommen till Sädes nätbutik!

Inredningsbutiken Sädes nya nätbutik är nu öppen! Förutom nätbutiken hittar du här även nyheter inom inredning samt information om oss, spännande projekt vi deltar i samt mycket mer. Välkommen med.

Nyhet

20.10.2020
Välkommen till Sädes nätbutik!

Efter en hel del många om och men är Sädes nya nätbutik äntligen öppen! Både Maarit och Kajsa är glada över att vi kan erbjuda ett nytt sätt för er att hålla er uppdaterade på vårt sortiment samt ett tryggt sätt att handla på. Vår nätbutik är

  • snabb
  • säker 
  • lätt att använda

Alla våra produkter är indelade i produktkategorier, för att det ska vara så lätt som möjligt för dig att hitta det du söker efter.

Vår nätbutik har olika filter som du kan använda när du söker produkter i vår nätbutik. Som exempel, om du söker efter ett rött kuddfodral, väljer du produktkategorin "kuddar och kuddfodral" och klickar i färgen "röd". Då syns endast de kuddfodral som har rött i sig. Enkelt!

 

 

Om du vill titta på produkter från ett visst varumärke, så hittar du alla våra leverantörer under fliken "Varumärken". Klicka på det varumärke du är intresserad av så kommer alla produkter från det varumärket visa sig. Sen kan du filtrera bort det du inte vill titta på, om du så önskar.

Om du behöver hjälp eller undrar över något, ta gärna kontakt med oss på shop@säde.fi